Jak w temacie. Dało by rade zrobić coop na styl powstania warszawskiego? Zrobić jakąś paczke z mundurami, broniami i pojazdami tamtego oresu. Nie jest to proste i szybkie działanie wiec można użyć zamienników.
W mieście umieścić radia z utworami.
Od siebie dodam utwór "Hemp gru- 63 dni chwały" który był pomysłem na tą misję.
Przykładowo jesteśmy w miescie (uzbrojeni), godzina gry ustawiona na 16.55, gdy w miescie (nie koniecznie warszawa) jest spokój. Dobija godzina 17.05 włącza się dźwięk nadlatujacych bąbowców (i charakterystycznego dźwięku bomb). Miasto jest zniszczone, w 10 minut każdy może zakończyć coop (ktoś może przeżyć(walka trwa do konca)). Sporo naszych AI, dodane dźwięki ofiar, ciche dźwięki płaczu, krzyku. AI (Niemcy) nacieraja na miasto (używając trigger'ów) ruszają i się zatrzymują (aż dojdą do miasta(ich skill nie za duży)). (Używając trigger'ów) nasze oddziały cofają się gdy tamci nacieraja.
Ogólnie z tego co mi wiadomo +- co 10 powstanie był uzbrojony, nasz (player) ekwipunek to np. 2 osoby mają karabin, bez broni osobistej, reszta ma tylko broń osobistą. Mile widziana czerwono-biala opaska na ramie Inne uzbrojenie zdobywamy od poległych kolegów, AI (szpiegowskie oddziały niemieć w miescie).
Zakończenie to duże wsparcie nacierających niemiec, przez co w ciągu około 30 min każdy z nas byłby w 100% martwy(takie zakonczenie). Misja mogła by trwać do maks 4godzin., lub rozłożyć "63 dni chwaly" na kampanię.
W tej misji cicho grajace utwory, krzyki, placz miałyby największe znaczenie dodając klimatu.
Jeśli ktoś by się podjął takiej misji, jako że jestem Polakiem to prosiłbym o dodanie na koniec krótkiego info o powstańcach, a na początku misji, gdy każdy będzie juz gotowy, uprzedzić to marszem i minutą ciszy.
Tyle ode mnie